M.BEGOÑA BARTOLOME SUALDEA
Grupos
La microbiota oral
Book:
Microbiota, probióticos y prebióticos. Evidencia científica
Year:
2022
Initial page:
15
End page:
20
ISBN:
978-84-18576-49-2
Editorial:
-
Authors:
Molinero García, Natalia;Bartolomé, Begoña;Moreno-Arribas, Victoria
Challenge F: For a healthy diet in a global and sustainable world
Book:
White Paper 1: New Foundations For A Sustainable Global Society
Year:
2021
Initial page:
44
End page:
50
ISBN:
978-84-00-10882-3
Editorial:
-
Authors:
del Castillo Bilbao, M.D.;Martínez Alvarez, O.;Ramón Vidal, D.;Moreno-Arribas, M.V.;Bartolomé Sualdea, M.B.;Abalo Delgado, R.;Iriondo DeHond, A.;García Azcárate, T.;de Lorenzo Carretero, C.;Martínez M...et all
CHAPTER 13. Cranberry Polyphenols and Prevention against Urinary Tract Infections: A Brief Review
Book:
Current Advances in Chemistry and Biochemistry
Year:
2021
Initial page:
132
End page:
148
ISBN:
978-93-90888-00-9
Editorial:
-
Authors:
Dolores González de Llano;M. Victoria Moreno-Arribas;Begoña Bartolomé
Omic Approaches Coupled to Gastrointestinal Dynamic Modelling to Assess Food Bioactivity
Book:
Comprehensive Foodomics
Year:
2021
Initial page:
516
End page:
525
ISBN:
978-0-12-816395-5
Editorial:
-
Authors:
Mariana Silva;Lara Rincón;Dolores Gonzaález de Llano;M Victoria Moreno-Arribas;Begoña Bartolomé
Impacto de la suplementación con probióticos en el metabolismo intestinal de los polifenoles de la uva
2020/02/12
XI Workshop de la Sociedad Española de Microbiota, Probióticos y Prebióticos
Authors:
I. Gil-Sánchez;C. Cueva;A. Tamargo;D. González de Llano*;M. V. Moreno-Arribas;B. Bartolomé
Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer study
2019/07/28
13th Pangborn Sensory Science Symposium
Authors:
D. Taladrid;L. Lorente;L. Laguna;B. Bartolomé;M.V. Moreno-Arribas
Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidores
2019/06/26
III Congreso Nacional de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS)
Authors:
D. Taladrid;L. Lorente;L. Laguna;B. Bartolomé;M.V. Moreno-Arribas