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M.CARMEN GOMEZ GUILLEN
White Paper 6: Sustainable Primary Production
Año:2021
ISBN: 978-84-00-10748-2
Editorial: -
Autores: Jesús Marco de Lucas;M. Victoria Moreno-Arribas;Enrique Olmos Aranda;Mónica Venegas Calerón;Carmen Castañeda;Ignasi Bartomeus;Javier Sanz Cañada;Lorena Gómez Aparicio;Eduarda Molina Alcaide;Gabriel Na...et all
Development of healthy product based on fishing discard and marine purslane: ¿marine roller¿.
2018-10-16T02:00:00.000+02:00 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA). Autores: Maria Pilar Montero García;Javier De Pablo;Alicia Sánchez-Faure;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero;M. Carmen Gómez-Guillén
Effect of high pressure on the quality of a fish pâté enriched in omega-3 and astaxanthin after prolonged storage
2018-10-15T02:00:00.000+02:00 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA). Autores: Alicia Sánchez-Faure;Kalliopi Krassa;Ailén Alemán;M.Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero
Effect of prolonged freezing of mince from discard species on the quality of a restructured fish product
2018-10-15T02:00:00.000+02:00 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA). Autores: Alicia Sánchez-Faure;Sara Villaescusa;M. Elvira López-Caballero;M. Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez
Antioxidant and antimicrobial effect of sea fennel (Crithmum maritimum) in refrigerated Horse mackerel patties.
2017-10-09T02:00:00.000+02:00 47 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA) Autores: C. Blocquel;A. Sanchez-Faure;E. López-Caballero;C. Gómez-Guillén;M. P. Montero;O. Martínez-Álvarez
Development of a fishery product from underutilized marine resources
2017-10-09T02:00:00.000+02:00 47th Western European Fish Technologistists' Association (WEFTA) Meeting Autores: Sánchez-Faure, A.;López-Caballero M.E.;Villaescusa, S.;Gómez-Guillén M.C.;Martínez-Ávarez, O.;Montero, P.
Actividad antihipertensiva, hipoglucemiante y nootrópica del hinojo de mar (Crithmum Maritimum).
2017-05-16T02:00:00.000+02:00 Actividad antihipertensiva, hipoglucemiante y nootrópica del hinojo de mar (Crithmum Maritimum). Autores: A. Sánchez-Faure;ME. López-Caballero;A.B. Martín-Diana;D. Rico;P. Montero;M.C. Gómez-Guillén;Oscar Martínez-Alvarez
Obtención de un producto pesquero elaborado con descartes del mediterráneo y enriquecido en compuestos fenólicos de junquillo marino (Triglochin Maritima).
2017-05-16T02:00:00.000+02:00 IX Congreso CyTA-CESIA Autores: Sánchez-Faure, A;López-Caballero M.E;Gómez-Guillén M.C;Montero P;Martínez-Álvarez, O.
Encapsulation of active compounds into phosphatidylcholine liposomes for the design of functional surimi gels
2016-10-13T02:00:00.000+02:00 46th WEFTA CONFERENCE Autores: Daniel Marín;Ailén Alemán;Alicia Sánchez-Faure;Carmen Gómez-Guillen;Pilar Montero
Encapsulación de compuestos potencialmente bioactivos según diferentes métodos y tamaños de partículas
2016-04-13T02:00:00.000+02:00 XX JORNADAS DE NUTRICIÓN PRÁCTICA y X CONGRESO INTERNACIONAL DE NUTRICÓN , ALIMENTACIÓN Y DIETÉTICA Autores: Alemán A;Marín-Peñalver D;Gómez-Guillén C;Montero P;Alicia Sanchez Faure
- HIDROLISADO PROTEICO DE CASTANHA UMBRINA CANOSAI COMO FONTE DE INIBIDORES DAS ENZIMAS DIPEPTIDIL PEPTIDASE IV E PROLIL ENDOPEPRIDASE
- PROCEDIMIENTO DE OBTENCION DE UNA COBERTURA ALIMENTARIA PARA LA INHIBICION DE CONTAMINANTES QUIMICOS DEL PROCESADO
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