Skip to main content
 
imagen por defecto

Effect of high pressure on the quality of a fish pâté enriched in omega-3 and astaxanthin after prolonged storage

2018/10/15 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA).
Autores:
Alicia Sánchez-Faure;Kalliopi Krassa;Ailén Alemán;M.Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero

Encapsulation of active compounds into phosphatidylcholine liposomes for the design of functional surimi gels

2016/10/13 46th WEFTA CONFERENCE
Autores:
Daniel Marín;Ailén Alemán;Alicia Sánchez-Faure;Carmen Gómez-Guillen;Pilar Montero

Encapsulación de compuestos potencialmente bioactivos según diferentes métodos y tamaños de partículas

2016/04/13 XX JORNADAS DE NUTRICIÓN PRÁCTICA y X CONGRESO INTERNACIONAL DE NUTRICÓN , ALIMENTACIÓN Y DIETÉTICA
Autores:
Alemán A;Marín-Peñalver D;Gómez-Guillén C;Montero P;Alicia Sanchez Faure