AILEN ALEMAN PEREZ
Effect of high pressure on the quality of a fish pâté enriched in omega-3 and astaxanthin after prolonged storage
2018/10/15
48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA).
Autores:
Alicia Sánchez-Faure;Kalliopi Krassa;Ailén Alemán;M.Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero
Encapsulation of active compounds into phosphatidylcholine liposomes for the design of functional surimi gels
2016/10/13
46th WEFTA CONFERENCE
Autores:
Daniel Marín;Ailén Alemán;Alicia Sánchez-Faure;Carmen Gómez-Guillen;Pilar Montero
Encapsulación de compuestos potencialmente bioactivos según diferentes métodos y tamaños de partículas
2016/04/13
XX JORNADAS DE NUTRICIÓN PRÁCTICA y X CONGRESO INTERNACIONAL DE NUTRICÓN , ALIMENTACIÓN Y DIETÉTICA
Autores:
Alemán A;Marín-Peñalver D;Gómez-Guillén C;Montero P;Alicia Sanchez Faure