M.CARMEN GOMEZ GUILLEN
White Paper 6: Sustainable Primary Production
Development of healthy product based on fishing discard and marine purslane: ¿marine roller¿.
Effect of high pressure on the quality of a fish pâté enriched in omega-3 and astaxanthin after prolonged storage
Effect of prolonged freezing of mince from discard species on the quality of a restructured fish product
Antioxidant and antimicrobial effect of sea fennel (Crithmum maritimum) in refrigerated Horse mackerel patties.
Development of a fishery product from underutilized marine resources
Actividad antihipertensiva, hipoglucemiante y nootrópica del hinojo de mar (Crithmum Maritimum).
Obtención de un producto pesquero elaborado con descartes del mediterráneo y enriquecido en compuestos fenólicos de junquillo marino (Triglochin Maritima).
Encapsulation of active compounds into phosphatidylcholine liposomes for the design of functional surimi gels
Encapsulación de compuestos potencialmente bioactivos según diferentes métodos y tamaños de partículas
- HIDROLISADO PROTEICO DE CASTANHA UMBRINA CANOSAI COMO FONTE DE INIBIDORES DAS ENZIMAS DIPEPTIDIL PEPTIDASE IV E PROLIL ENDOPEPRIDASE
- PROCEDIMIENTO DE OBTENCION DE UNA COBERTURA ALIMENTARIA PARA LA INHIBICION DE CONTAMINANTES QUIMICOS DEL PROCESADO
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