Skip to main content
 
imagen por defecto

Alternative sweeteners modify the urinary excretion of flavanones metabolites ingested through a new maqui-berry beverage

2020 Foods
Volumen:
9
Pagina Inicial:
-
Pagina Final:
-
Autores:
Agulló, V.;Domínguez-Perles, R.;Moreno, D.A.;Zafrilla, P.;García-Viguera, C.

Anthocyanin metabolites in human urine after the intake of new functional beverages

2020 Molecules
Volumen:
25
Pagina Inicial:
-
Pagina Final:
-
Autores:
Agulló, V.;Villaño, D.;García-Viguera, C.;Domínguez-Perles, R.

Aplicación de los polifenoles en la industria alimentaria - Parte II

2017 la alimentacion latinoamericana
Volumen:
334
Pagina Inicial:
54
Pagina Final:
63
Autores:
Abellán, A.;Baenas, N.;Rivera, S.;Moreno, DA;García-Viguera, C.;Domínguez-Perles, R

Aplicación de los polifenoles en la industria alimentaria - Parte I

2017 la alimentacion latinoamericana
Volumen:
333
Pagina Inicial:
46
Pagina Final:
58
Autores:
Abellán, A.;Baenas, N.;Rivera, S.;Moreno, DA;García-Viguera, C.;Domínguez-Perles, R

Antinociceptive and anti-inflammatory activities of a pomegranate (Punica granatum L.) extract rich in ellagitannins

2015 International Journal of Food Sciences and Nutrition
Volumen:
66
Pagina Inicial:
395
Pagina Final:
399
Autores:
González-Trujano, M.E.;Pellicer, F.;Mena, P.;Moreno, D.A.;García-Viguera, C.