imagen por defecto

ISBN: 978-0-12-816911-7
Editorial: -
Libros: Liquid-Phase Extraction Edited By Colin F. Poole
Pagina Inicial: 375 | Pagina Final: 398
Autores: Gerardo Alvarez-Rivera;Monica Bueno;Diego Ballesteros-Vivas;Jose A. Mendiola;Elena Ibañez

ISBN: 978-3-030-25232-8
Editorial: -
Libros: Grand Challenges in Algae Biotechnology
Pagina Inicial: 399 | Pagina Final: 425
Autores: Bueno M.;Gallego R.;Mendiola J.A.;Ibáñez E.

ISBN: 978-1-78262-880-4
Editorial: -
Libros: Supercritical and Other High-pressure Solvent Systems: For Extraction, Reaction and Material Processing
Pagina Inicial: 512 | Pagina Final: 531
Autores: Andrea del Pilar Sánchez-Camargo;Jose A. Mendiola;Elena Ibáñez

ISBN: 9780128096154
Editorial: -
Libros: Water Extraction of Bioactive Compounds
Pagina Inicial: 109 | Pagina Final: 130
Autores: Bienvenida Gilbert-Lopez;Merichel Plaza;Jose A. Mendiola;Elena Ibáñez;Miguel Herrero

ISBN: 978-146141247-2
Editorial: -
Libros: Marine Bioactive Compounds: Sources, Characterization and Applications
Pagina Inicial: 55 | Pagina Final: 98
Autores: Ibañez, E.;Herrero, M.;Mendiola, J.A.;Castro-Puyana, M.

ISBN: 978-1-118-16945-2
Editorial: Willey
Libros: Foodomics: Advanced Mass Spectrometry in Modern Food Science and Nutrition
Pagina Inicial: 453 | Pagina Final: 470
Autores: María Castro-Puyana;Jose A. Mendiola;Elena Ibanez;Miguel Herrero

ISBN: 9781849736060
Editorial: Royal Society of Chemistry (RSC)
Libros: Natural Product Extraction: Principles and Applications
Pagina Inicial: 196 | Pagina Final: 230
Autores: JOSE A. MENDIOLA;MIGUEL HERRERO;MARÍA CASTRO-PUYANA;ELENA IBÁÑEZ

ISBN: 978-1-118-16945-2
Editorial: Willey
Libros: Foodomics: Advanced Mass Spectrometry in Modern Food Science and Nutrition
Pagina Inicial: 471 | Pagina Final: 506
Autores: Jose A. Mendiola;María Castro-Puyana;Miguel Herrero;Elena Ibanez